torsdag 12 juli 2007

Huset!!

Här är huset vi ska bygga, Tidensborg från Mjöbäcksvillan. Dock måste taket vara tegelrött där vi ska bo, har någon bestämt...så vi tycker inte det passar med vitt hus då!?
Nån som har förslag på färg? Vi har skrivit en mörk olivgrön på bygglovet, men man får ju ändra sig...bara man inte ska ha polkagrisrandigt eller så... ;)


Planlösningen, (lite suddig dock) som vi har gjort om lite så den ska passa oss bättre, flyttat lite väggar och så...vi har fortfarande tid att ändra oss så har någon tips och idéer, ös på! :)

8 kommentarer:

Mia sa...

Å vad härligt med eget hus, vad snyggt!

Kristin sa...

Tack! ja det ska bli riktigt kul att bygga, längtar tills inflytt!

Anonym sa...

Visst passar det med vit hus och rött tak.

Kristin sa...

ja det kanske gör det, bara vi som är knasiga ;) Men blir det inte lätt "alger", grönt på vita hus, eller det syns bättre?

MagdalenasHem.blogspot.com sa...

Hej! har inte glömt ditt inlägg om mer detaljbilder på hemmakontor :)
kommer inom kort! Kul att du gillade det du såg, hoppas du tittar in igen :)
Lycka till med husbygget!
kram och trevlig helg/
Magdalena.

MagdalenasHem.blogspot.com sa...

Hej igen! När det gäller färg på taket, varför inte få lite inspiration ifrån våra sydligare grannar. Hittar du inte hus att titta på, så sök på mäklare utomlands och få tips genom deras husvisningar. Ha i åtanke att nästan alla medelhavshus har rött tegeltak och att dom dessutom gärna är väldigt glada i fasadfärger, kanske inte alltid passar i kalla norden, men ni hittar säkert inspiration!
/Magdalena.

ps och håller med tidigare inlägg, visst passar det med rött tegeltak till vitt hus, välj inte högblankt bara! och det går dessutom att köpa tegeltak "vintage" :)

Marres Hörna sa...

Vilket fint hus!!! :-)

Kram!

Maria sa...

Men GUUUD

Det huset har vi!!!!! vi äääälskar vårat hus men vi har ändrat mycket från orginal ritningen:)Vi har rött tak, röd dubbeldörr, rött runt fönsterna och grågrön färg på huset och grädd vita knutar.....(gud så svårt att förklara)