tisdag 10 juli 2007

Shopping...

Bokstäver som finns på Stockmann, köpte till Lowe, och Toa och en varsin begynnelsebokstav, K för Kristin, R för Rickard och L som i Lowe.
Kostade 4,90 e, men om man hade Stockmann-kort fick man dem för 3,90, det hade jag ju inte men snikade till mig dem till det priset ändå. De är trevliga på Stockmann! :)
Dessa bokstäver kan stå själva.
Tänkte ställa dem på en bokhylla inne i Lowes rum tex och på väggen utanför Toan. Våra begynnelsebokstäver tänka jag om man skulle ha i badrummet ovanför våra handdukar eller så, kanske på en tavellist om man sätter krokar undertill på den..."Where there is great love there are always miracles"


En söt liten skylt jag hittade i Åbo, rolig butik med heminredning och Quicksilver/Roxy-kläder i samma :) Kostade 12 euro men eftersom det är en liten rand i den fick jag den för 6! (55 kr)
Gardintyg till mitt blivande arbetsrum som jag har tänkt ska gå i svart och vitt. Vad passar inte bättre än miniunikko då :) Billigt blev det också eftersom tygbredden är 150 cm, behövde ju bara längden på kappan.Hittade en handduk som man ska ha på golvet att stå på efter man har duschat på Marimekkobutiken i Helsingfors, rea men de visste inte priset riktigt...fick den för ca 135 kr i alla fall. Burkarna köpte jag på båten. Billigare än i land.örngott...Söt liten burk jag köpte i Finland, på Stockmann - rea kostade ca 35 kr tror jag. Hade tänkt att ha smycken i den sen.Ser prickigt ut på bilden, men det är svart tyg med vita stjärnor. 40:-/metern så det var tvunget att följa med hem, trots att jag inte vet vad det ska bli av det, gardiner, kuddar? Och vet inte ens i vilket rum det ska hamna. Kunde bara inte lämna det så 5 meter blev det. Hade gärna sett att det funnits i beige, men men vad gör man inte för lite stjärnglans i sitt liv!?


Var i Skövde idag och fastnade för denna skylt till kommande badrum, tänkte sätta den på väggen utanför badrummet. Den är i "stål" (?) och inte helt platt så den kommer stå ut lite från väggen. 200:- kostade den, och det är den värd tycker jag! :)


Hittade en vit trähäst på Village, bara fin som den är eller kanske med ett band runt halsen :)

1 kommentar:

Ann-Helen sa...

Jättefina saker allihop!!
Många kramar från Ann-Helen