onsdag 11 juli 2007

Vill ha till Lowes rum...

Lowe ska nog få en hylla från IKEA, Expedit, den blir fin med vita korgar i - och har tänkt ställa den på andra ledden...

Jättefint skrivbord och stol från Danska Broste, rätt okej pris ändå...1450 kr ihop.
Har hittat den här bilden på nätet någonstans, men kommer inte ihåg var...är det någon som vet?? ;) Tycker den är sååå söt, funderar på att köpa en gungstol och måla dit Lexington själv (är inte säker på att just den här finns till salu då borde man ha sett fler!?) Men en gungstol till barn kostar ca 700:- det tycker jag är lite för mycket ;)Lowes blivande tapet - fast i BLÅTT, tycker den är så häftig. Blå med döskallar. Lite mjuk men ändå hård i och med döskallarna. När man talar om för folk vad han ska ha för tapet när de inte ser den tror jag man får en annan bild, den här tycker jag bara är söt! :)


Det finns ju hur mycket saker som helst som är så fina till barn - men det finns tyvärr prislappar på sakerna också...
2 kommentarer:

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Vad är det för märke på tapeten? Tycker precis som du - att den ser annorlunda ut på håll, men ändå kan funka med döskallarna i ett pojkrum. Sonen är precis fyllda tre år, men har redan "döskallar" på hjärna. Och själv är jag sugen på att tapetsera ljusblått i hans rum. :-)

therre sa...

Expediten är jättebra och slukar massa leksaker. Dottern har också den vita på tvären, snyggare så.