tisdag 6 maj 2008

Kommentarer

Hej på er som kikar in i min enkla blogg, ni är hjärtligt välkomna och ville bara säga att jag älskar kommentarer i bloggen!! ;) Man kan kommentera även om man inte har ett konto, klicka på anonym bara!
Ha det toppen och tack för besöket!

4 kommentarer:

etthusivitt sa...

Vad mycket fint det var hos dig! Kikade lite extra på tvättstugan (som vi håller på med just nu), den verkar vara liknande planerad som våran. Kommer också att ha två maskiner så där och en bänskiva med skötbädd bredvid. Vi kommer också att ha ett liknande klinkergolv. Kul att se, din tvättstuga är jättefin! Kram, Anette

Anonym sa...

Hej
Jag har inget eget konto men jag har din blogg under favoriter.
Kollar in nästan varje dag för att se om det har kommit upp nå nya bilder på ert fina hus.
Har ni ritat huset själva?

Kram madelene

Anonym sa...

Du har ju så mycket fantasi vill ju att det ska va nåt nytt varje dag!

Kram Mamma

Kristin sa...

etthusivitt - oj tack! Tur du bara har sett ena sidan av tvättstugan för den motsatta sidan blev inte som vi hade tänkt oss! En värmepanna och en värmeväxlare, sedan fick det inte plats ngt mer :( Inte vad vi hade tänkt oss och inte vad säljaren sa!! Men men...Lycka till med eran! FÅr kika in hos dig sen!!

"Anonym" oj vad kul att jag ligger bland favoriter, nu får jag press på mig att uppdatera lite oftare ;) Har inte ritat huset själva, men gjort om inuti med väggar och så, så det är inte som ritningen från början!

Mamma - tack!! ;)