onsdag 13 augusti 2008

Liten semester/shoppingtripp

Lite nya saker från shoppingturen i Tranås, linne Noa Noa, galge från mollys hus, likaså de andra sakerna. Och krokar från IKEA, hemnes.
Lite skum butik i Tranås, Mollys Hus bad om ett kvitto men det kunde jag inte få! Pekade på kassaapparaten och sa du slår ju in alla varor i den så det blir ju ett kvitto av det - och jag vill ha det tack! Nej det är ingen sådan! Fick jag till svar...hmm vad var det då?? Och undrar vad skatteverket säger om det!? En butik där man inte får kvitton som har kassaapparaten för syns skull? Och dessutom ett butiksbiträde som frågade mig om priserna på alls jag handlade...tur för henne att jag är en ärlig människa!

Halsband, det ena med hjärtan i en lång kedja och det andra med ett ensamt stort hjärta i kulkedja, kunde inte motstå dem!! 75 kr för båda två!!


Ljuslyktor och liten hjärtgalge köpta på Mollys Hus Tranås.

Sött litet hjärta som inte funnit sin plats än...

Söt liten trålåda med handtag att ha lite växter i, den hamnade tillfälligt i köket med citronmeliss och sallad i. Hittade den på Moster Mallas i Tranås.

Zinklåda med handtag att ha tex trädgårdsredskapen i, fick en massa blommiga fina i present för ett tag sedan :) Så nu kan de bara få stå och vänta på att det ska växa fram en trädgård nu då så det ska bli något att påta i! Också från Moster Mallas i Tranås.

Gamla kakformar med ljus i. Hittade dem i en "antik-affär" i Nora.

Mazettiburk med de fina stjärnorna hittade jag i samma butik, den fick såklart följa med hem, även om den nu inte har någon direkt plats hemma...den är ju synd att gömma i ett skafferi tycker jag!

Söt korthållare med hjärtan, också från Nora.

9 kommentarer:

Mys o Mirakel sa...

Vilka mysiga saker du har handlat, det finns mycket rolig inredningsshopping i lilla Tranås! :-)

Himmelbit sa...

Vilken fin shopping! Skumt med Mollys Hus.. Verkar ju inte helt seriöst..

Ha det toppen!
Kram

Hanna sa...

Jättefina saker du handlat. Från en SKUM butik...;-)

emma sa...

hej kul shopping , har du gått över till hjärtan nu ;)

Mollys Hus sa...

Hej,
tur att jag hittade hit så att jag får "försvara" mej :) Nej, det är faktiskt sant, min kassapparat har bara en rulle så jag kan inte få ut några kundkvitton på det sättet. Är bara en rulle för redovisning! Men du kunde ju ha fått ett skrivet kvitto, fick du inte det? I såna fall ska jag ta min semesterjobbare i örat för hon vet mycket väl att vi skriver kvitton om kunden ber om det. Tråkigt att du har skrivit i din blogg att Mollys Hus verkar vara en skum butik för det finns absolut inget skumt här jag lovar :)

Mollys Hus sa...

Min kassapparat är den billigaste som gick att köpa när jag startade för 2½ år sedan (allt för att hålla kostnader nere) och det är bara en kvittorulle i och den kan jag ju inte klippa i för att ge kunder ett kvitto. Ja, du har rätt hon jobbade extra för första gången och då är det inte så lätt alla gånger. Jag visste ju inte vilken dag du hade varit inne och dom två andra som brukar jobba i vanliga fall vet om att man får skriva ett kvitto men det hade jag glömt att tala om för henne. Du är välkommen en annan gång och då ska du få kvitto :) Min kassapparat håller på att gå sönder så jag kommer nog att åka på att köpa en dyr ny sån ganska så snart!

Katarina sa...

Ojoj, vilka fina saker. Har kikat lite i bloggen och häpnar över att din son är klädd i min sons kläder :) eller flera plagg som likadana i alla fall :) och din inredningssmak är ju min! Kommer defenitivt kika in här igen efter tips.

Josefin sa...

vilka fina saker du har shoppat. halsbandet gillade jag verkligen :)

Piffa & Puffa sa...

Så roligt det var att läsa din blogg. Det är första gången jag besöker den men inte den sista. Ni har så fint, ljust och fråscht.
Kram Anette