måndag 24 november 2008

En god gärning i juletider...

"School-in-a-box" 1771 kr skola för 80 elever!

Har du vänner och släktingar som "har allt", eller har ni bestämt er för att inte köpa julklappar så man svämmar över i dem sedan så kan ju Unicefs sida vara ett tips. Man kan tex köpa gåvor till de som behöver dem bättre än vi kanske!? Såg att man kunde köpa vaccin till barn, mässlingvaccin 100 doser för 200 kr, då kan man ju vara tacksam för att vi får vaccinera våra barn gratis här hemma och skänka 200 andra barn den möjligheten.
HÄR hittar du gåvorna.

Unicef har en butik där man kan handla diverse saker, julkort, julpynt. ljus, leksaker som tåg, nallar, bilar eller kritor. Eller en fin julgranskula, 120 kr, funderar på om man skulle köpa en varje år till Lowe. Frågan är ju om de kommer finnas varje år... ;)

Rädda barnen säljer också saker och ting, mycket att välja bland, tex en Brio-bil av de 99 kr som den kostar går 44 kr till Rädda barnen. Nu har ju Lowe en grön och en svart men de kostar ju lika mycket i butik så jag hade hellre köpt dem HÄR! Och "räddat barn" samtidigt som min egen lilla kotte fick en bil.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Såna presenter gillar jag -nytta med nöje!
Själv har jag handlat på http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Butik/Jul/
som bla har jättefina halsband.

Anonym sa...

Det här är ju perfa, kan man ge bort i julklapp från nån som inte önskar sig nåt.. smart! Tack ;) kram Åsa