lördag 30 maj 2009

Slut med napparna!

För en vecka sedan hoppade Lowe på grannarnas studsmatta, kom in efter en stund med blodig läpp! Han hade ramlat på grannpojkens arm och hackat i tänderna i underläppen, så tre små sår blödde! Men efter att ha sköljt munnen var det dags att gå ut och hoppa igen! Men när det var läggdags blev det svårt att ha nappen i munnen då det gjorde ont i läppen!
Vi har pratat om att lämna napparna till Bamse i Kolmården och vi började prata om det nu när det gjorde ont, att han skulle ta ut nappen den natten. Sagt och gjort, han hällde alla napparna som låg i nappburken i en påse som vi ska ta med till Kolmården snart. Bamse ska ge napparna till bebisar som behöver nappar säger han! ;) Oj inte trodde jag det skulle gå såhär smärtfritt att sluta med napparna!! Trodde det skulle bli världskrig. Han har inte frågat efter dem någon gång!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst kan dom förvåna en dom små liven :) till Amilia sa vi bara en dag att det är ju faktiskt bara bebisar som har napp o du är ju stor nu (hon var 2år) så du behöver väl inte napp , sagt o gjort hon slutade den natten och har inte frågat efter nappen sen då :) hoppas allt är bra kram Emma

Trasdockan sa...

Härligt!
S gav dem till Tomten. La ut dem på kvällen innan Julafton och vi förväntade oss också ett visst tandagnissel men det gick hur bra som helst här också! Så skönt!! Får väl se när A ska sluta... tror att det kan bli lite värre med henne.
Kram!