onsdag 10 juni 2009

Från sjuk till doktor...

Lowe fick hosta och svårt att andas härom kvällen så till slut fick vi ta en tur in till akuten med honom. Han fick diagnosen Krupp och fick kortison för att hjälpa till lite, man kunde tydligen bli pigg av det, inte vad vi önskade oss kl 1 på natten men Lowe somnade gott när vi kom hem, var väl helt slut av allt hostande. Han var så duktig hos doktorn *skryter* och lät dem lyssna och titta och känna på hjärta, lungor, öron och hals...och drack snällt upp "bubbelvattnet" utan protester!
Igår fick vi ta en tur till öronmottagningen igen för hans hosta vill inte ge med sig och han är ju helt slut! Han säger själv, "det går inget bra" eller "pappa nu orkar jag inte mer" och vad gör man...man måste ju göra det man kan för att föra hans talan. Blev dock ingen hostmedicin för hans del så igår lånade vi faktiskt av en kompis son, och den hjälpte - han somnade, samma sak ikväll...doktorn sa att det inte hjälpte...hmmm
I alla fall fick Lowe en doktorsväska av sin pappa för att han varit så duktig hos doktorerna, så nu var det vår tur att vara sjuka och få sprutor, "mecin" och bli kollade i öronen, t.o.m petad i öronen med en skruvmejsel! Men där går faktiskt min gräns för vad doktorer får göra med mig ;)

1 kommentar:

Doris_Assar sa...

Hihi.. söt han är. Hoppas kruppen går över!!