tisdag 13 oktober 2009

London

"Vår" station, där vi bodde!


Haha, R blev så arg över den engelska frukosten (eller vad den ska kallas, det stod frukostbuffé! Haha vilket skämt! Undrar vad engelskmän tycker om en hederlig "Scandic-frukost"?) så han knäppte en öl kl 10 på morgonen!! Semester kallas det va?
Jag tog det lugnare på den fronten och ringde hem till lilla prinsen som var hos mormor & morfar - han hade dock knappt tid att prata med oss, var SÅÅ upptagen!Handlade så mycket så vi insåg att våra små trolleys inte skulle räcka till! Hittade nya på Primark, drygt 200 kr st! Väl värt! De små fick ju plats inuti och alla kläderna kom med hem!

Lite fynd från Primark och Gap

Lowes nya kläder från Gap. Me like GAP och speciellt rea ;) Allt för 850 kr!


Så här fin blev han! Den här outfiten fick det bli till dagiskortet istället!

Nytt set från Emma Bridgewater, uppskattades och skulle låtsasäta på en gång! Det är traktorer och maskiner på! Morgonrocken från Primark kostade 44 kr!


Åh härlig affär, The (little) White company! Fick bli en pyjamas med stjärnor och ett örngott med broderade stjärnor! 300 kr tillsammans

2 halsdukar 100 kr - äkta fejk-Burberry :) Men äkta Toni&Guy schampo och spray (3 st) för 110 kr, kollade på Ica idag och sprayen kostade 125 kr! Borde ha köpt fler, men det räcker nog ett tag..får väl åka igen när det tar slut haha

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag hoppas verkligen inte ni bodde på stationen utan på ett hotell vid denna station?

Kristin sa...

jo vi handlade upp alla pengar ser du väl ;)