tisdag 17 augusti 2010

River väggar...


Okej here goes...så här såg det ut innan...förstår inte hur vi stod ut men det blev inte högsta prioritet att fixa i ordning arbetsrummet efter ett tag, expedithyllan följde med från lägenheten och fick ta plats där inne. Den ger ett ganska rörigt intryck i rummet och jag var rätt trött på den hyllan!Så vi bestämde oss för att riva väggen mellan klädkammaren och arbetsrummet. Lowe ville såklart hjälpa till när man fick slå med en hammare hur mycket man ville i väggen, han passade på att skriva LOWE stort på hela väggen också.

Mina byggjobbare fixar och donar - det ser bra ut...vad de nu håller på med.


Och vips så var väggen borta, snickar-Lowe inspekterar så det ser bra ut!

Lowe är nu i Finland med mormor och morfar och projekt arbetsrum är snart klart så jag har skickat in Rickard i Lowes rum för att bygga en ny säng till honom. Så fortsätter jag med det roliga - att piffa lite i "mitt" rum som resten av familjen kallar det!
Bäst att passa på nu när lillfis inte är hemma, man hinner ju lite mer då ;)

2 kommentarer:

emma sa...

Är nyfiken på bilderna hur det blev :) vart gör ni av allt från klädkammarn? det hade varit mitt största problem haha. Åh expedithyllan som vi har i Majas rum är nog den bästa möbeln jag har köpt ever!! ryms ju hur mkt leksaker som helst , fina saker överst i hyllan och leksaker i lådor längst ner.

Kristin sa...

Jo de är jättebra som möbel, men i det lilla rummet blev det för mycket med alla böcker och alla fotoalbum vi hade i den så det blev stökigt bara av det kändes det som! ;)