tisdag 25 januari 2011

Vattkoppor in da house!

Ja de små prickarna vi upptäckte i fredags kväll utvecklades till en hel massa prickar! Nu är han prickig hel, har koppor i handflatorna och under fötterna så han går inte på hela foten nu! Stackars lilla plutt. Vilken jobbig sjukdom - vi trodde det skulle bli ganska lindrigt efter vad man har hört. Men Lowe har nyss avslutat en penicillinkur så kanske fick han en lite värre dos av vattkopporna när immunförsvaret blir nedsatt av penicillinet!? Han har haft det jobbigt de senaste dagarna och det är ju så jobbigt när man inte kan göra något för att hjälpa. Han skriker rakt ut för att det gör så ont, och den här lilla killen är inte pjoskig i vanliga fall. Vill ju bara hålla om och krama hårt men man får knappt ta i honom för att det gör så ont!
Igår grät han så att jag fick ont i ♥ så jag kunde inte heller hålla emot tårarna då!

Hoppas detta är slutet på den här sjukdomen nu!


Fick ett tips om denna spray som finns på apoteket, verkar uttorkande och klåddämpande så det kändes givet. Apoteket vet knappt om att den finns i deras sortiment, men den står i barnhyllan.
Letade på nätet igår men hittade den inte så jag ringde, en mindre trevlig dam upplyste mig om att det inte fanns någon spray utan det var kräm. Trots att min vän Helena sms:at bild på den ;) Fick ringa två gånger och en trevligare man hittade den, dock står den som kräm i deras sortiment.
Men kan vara värd att prova om man har klåda.
Du hittar den på apoteket sida HÄR

1 kommentar:

Anonym sa...

Men Lowe du är ju alldeles prickig... stackars dig, hoppas du blir frisk snart.

/Sackeman med familj