fredag 3 juni 2011

Utflykt till Parken Zoo

Hej då Kumla, vi tog en tur till Parken Zoo i Eskilstuna igår! Med oss fick vi lilla grannsonen som behövde barnvakt. Det var så mulet och trist i Kumla så vi tyckte en utflykt passade bra!

Surikater fanns på Zoo, de är ju hur söta som helst! Små ungar hade de också som bökade omkring i sanden. Lowe och lilla V tyckte de var jätteroliga och tjöt av skratt!
När jag och Rickard var i Thailand så hade vi inte många tv-kanaler vi förstod något av och då blev Animal planet vår vän vid siestor och kvällar. De hade då en följetong om just Surikater så vi kunde en hel del om dem ;)

Vet inte hur det funkar när de är på zoo, de står ju och vaktar och varnar sin familj mot faror i vilt tillstånd. På Zoo ser de väl faror i barnen som står och tittar genom glaset hela dagarna kanske!? :)
Lowe körde lite bil, roligt när de gick att köra med riktig gaspedal och allt!

Lilla V tittade nöjt på!

Krokodilen låg så stilla så man kunde tro att det var en låtsas. Små sköldpaddor badade där också och en ilsken utter som skrek som en galning - han var tydligen hungrig...

En liten fikapaus i gräset mellan alla djur. Lamorna stod intill och Lowe sa "en står och äter och en står bara där och glor!" :)

Karusellerna var det roligaste på hela Zoo tyckte Lowe, här vinkar han lite till lilla V som fick titta på - men det var tydligen också kul för han skrattade nöjt och ropade "....we!" varje gång Lowe åkte förbi.

Härlig dag, vi har aldrig varit där innan. Fint väder fick vi ju också!

Inga kommentarer: