torsdag 2 februari 2012

Lite "pissed off" på H&M

Satt och kollade på H&M´s hemsida efter kläder till Lowe...inget direkt som tilltalade mig eller bara skrek "köp mig! köp mig!" Det är konstiga figurer (vilka barn i 5-årsåldern vet vad "Mupparna" är?) och brokiga färger. När man går över från baby till större barn blir kläderna helt plötsligt galna och tilltalar mig inte alls! Så jag kikade in på babysortimentet...här fanns det en hel del som skrek "köp mig!" nästan allt faktiskt! Så om större delen av babysortimentet består av kläder liknande dessa nedan, eller i de tonerna varför i hela världen tror h&M att man när barnet blivit lite större vill ha kläder som dessa ovan? Jag kan inte förstå det? Rätt less på H&M faktiskt! Usch och fy rent av!
Jo det är en liten generalisering, det finns lite neutralare kläder på större pojkavdelningen, men kläder som ovan hittar man inte på baby! (som tur är kanske..)
Någon som håller med?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är det ju så att alla kanske inte har råd med dina dyra barnmärkeskläder så vi måste hålla oss till H&M. Tur att smaken är som baken!!!!!

Kristin sa...

Förstår inte riktigt din kommentar då jag skrev att jag önskade att de mindre bebiskläderna även görs i större storlekar eftersom jag inte gillar trycken och färgerna på de större barnkläderna av det som fanns på H&M just då.
Håller mig inte till något specifikt märke inom barnkläder eller "dyra" märken utan köper det jag tycker är fint. Vad menar du med "dina dyra barnmärkeskläder"?
Trist kommentar men det är ju sådant man får stå ut med. Tar gärna emot på tips på fina billiga barnkläder som är lite mer stilrena än galna så som de på bilden!
Trevlig sommar till dig! :)